Hari ini dan esok

Apa yang aku buat hari ini?

Satu-satunya kerja yang aku buat..isi form mc.. tapi 1 pun takleh send. hampeh.. line tenet opis aku slow sungguh hari ni. sakit hati..aku shut down pc kul 4ptg..perghh sejam lagi nak off duty dah off pc.. bagus..bagus..

So esok pepagi (ikut perancangan 3 pagi) bertolak balik ke perak. A bit excited sebab Aiman dah lama tak balik rumah Tok Bi dan Tok Ba dia since May. Amir macam biasa, risau dengan bot nak seberang laut..Hahaha.. hampeh.. nih gara-gara cikgu dia cerita ape ntah..terus takut bot karam. Anyway.. esokaku cutilah nampaknya..tinggal lagi 8 hari cutiku itew..huh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s